iş yerinde de soru çözmedim başım ağrıyor.. akşam tekne ile boğaz turu artı iftar var.. ölüyorum resmen nasıl gideceğim bilmiyorum.
10 temmuz prog. uygulanamadı
11 temmuz prog. uygulanmadı.. evde değildim.
12 temmuz prog. uygulanamadı
13 temmuz pazartesi programım
2 türkçe 2 tarih 2 matematik 1 coğ. 1 geo 1 vat. sorusu çözmek
Programımı düzenli olarak uyguluyorum hatta 3 gün ileriden takip ediyorum.
İzindeyim,kpss çalışmalarıma ara verdim.2014 teki vatandaşlık kitabım burda kalmış, ondan çalışırım fırsat bulursam, belki yani
Dün çok çok üzüldüğüm bir durumla karşı karşıya kaldım. Programımı uyguyamadım. Öğle tatili şimdi biraz soru çözeyim biraz.. 1 günlük gerisindeyim programın
Dersaneye yazıldım. Ekim gibi başlayacak.. Buraya yazıyorum önlisansta derece yapacağım ben.
Aha buraya ben de yazıyorum.Lisansta derece yapmayı ümit ediyorum :)
Yokluk, butlan falan onlara bakacağım zaman olursa bugün.
İzinde olduğumdan kpss çalışmalarına ara vermiş durumdayım.Buralarda pek bakamıyoru m
Derece yapacağımı yazdıktan sonra hiç ders çalışmadım nazara mı geldim acaba :)
Yoğun programım var bu ara fakat 1 ağustos itibari ile toparlayacağım yine inşallah..
Hayırlı cumalar
Çalışmaya ara verince çalışası gelmiyor insanın.Dönüşte motive olmak için zorlanıcam biraz ama hayırlısı.
Ben çalışacağım fakat işlerden zaman bulamıyorum birde spora gidiyorum.Ekimde sporu bırakacağım o zaman yeterli zamanım olur diye düşünüyorum.
sarsıldım.üzüldüm.ağladım.
1 eylül itibari ile toparlanmaya karar verdim.
tek sayfa çalışmadım.
tatile gittim datçaya
bugün eve gidince program yapacağım inşallah
3 eylül doğum günüm
.... yaş 26 dan 27 ye geçecek.. ferhat göçerin "gençliğimi geri verseler" şarkısı daha anlamlı olmadan
kendimi toparlamam gerekiyor.
Doğum günüm. Eve gidince program yapıp bismillah diyip başlıyorum.
Kendime engel ben miyim? Nedir bana engel olan